Дата: П`ятниця, 13.06.2014, 22:25:18 | Сообщение # 1789
Генералиссимус
Статус: Offline
Цитатаmurcielago ()
Тоже аккуратно надо: а вдруг, например, бензин пойдет?
Или самогон Поймал мужик золотую рыбку. Рыбка просит отпустить ее и берется выполнить любое желание. Мужик подумал немного и говорит: - Сделай так, чтобы я водкой писал! Рыбка все сделала, как он просил. Мужик в стакан пописал, попробовал и быстрее к соратникам. Собрал собутыльников, наполнил стакан у них на глазах и предлагает выпить. Один решился, выпил, одобрил напиток. Тут и остальные кинулись за стаканами. А мужик их останавливает: - Не, братва, так не пойдет, - теперь только с горла! Делай добро и бросай его в воду.
Дата: Субота, 14.06.2014, 12:38:47 | Сообщение # 1798
Генералиссимус
Як каже rlepish, з мордокниги:
Vitalii Chepynoga 15 ч. · Киев ·
Сестра дзвонить з Москви, питає, чи ми живі тут, і хоче передать якусь передачу... Ще питає чи працюють у нас магазіни і аптєки... Та жизнь тут, сложна канєшно, кажу, воєнне положеніє, кровіще, кишки на деревах висять, частічний канібалізм.... ще в мене найшли томік Єсеніна, то на мене тут охота зараз і облави... Про магазіни і аптєки нічого не знаю, бо я з нового року з погріба не вилазив, шо я ідіот... З предметів першої необходімості давно нема нічого... Передай, кажу, якшо можна питьєвої води, зеленки і пару бинтів (можна не стєрільних)... Ну і як місце останеться, то літр Хеннесі ХО, банку чорної ікри (та не отіє хуйні з якогось худого осєтра, а такої малосольної, з бєлуги, мелкозернистої, і дивись щоб на базарі вони тобі її ложкою не залізною давали пробувать, а фарворовою, бо вона од залізної портиться)... ну ще може дюжину устріц, Белон номер 2, тільки щоб лід був із Франції, а не з Росії... Тут цього зараз особо не хвата... А потом всплакнув, і поклав трубку... Ізвіні кажу нє магу говоріть, начинається бомбьожка, а потом намаз за Бандеру, врем’я нема... І як узнають, що мені був входящий з Москви, то мені тоді точно пісдєц...
Дата: Субота, 14.06.2014, 13:53:28 | Сообщение # 1799
Генералиссимус
Встретились три подруги, сплетничают: — девчонки, я такую новую позу узнала, закачаешься. Родео называется. — это как? Кладешь мужика на спину, садишься сверху и говоришь, что у тебя сифилис. Ой, бабоньки, главное — удержаться!!! Мое сердце занято....оно перекачивает кровь) Запомните - этот день обмену и возврату не подлежит. Уоррен Баффет