Дата: Середа, 21.05.2014, 13:57:52 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Статус: Offline
Оце тільки дойшло, шо вже в неділю вибори Президента України. Вирішив заради так би мовити спортивного інтересу почитати передвиборчі програми хоча б деяких кандидатів. Аде дзузьки! Чи то лижі не їдуть, чи то я чогось того... На офіційному сайті ЦВК: http://www.cvk.gov.ua/ нічого подібного не знайшов Пошуковики на запит "передвиборчі програми" видають в основному якийсь стьоб То кого ми хоч обираємо? Чи вже все вирішено і вибори пройдуть "в тьомную"?
Може хтось хоча б дати посилання, де знайти ОФІЦІЙНО опубліковані програми кандидатів у Президенти України???
Дата: Середа, 21.05.2014, 13:59:45 | Сообщение # 2
Генералиссимус
Єдине, що хоч більш-менш схоже на перелік передвиборчих програм (але чомусь російською мовою!!!), це ось тут: http://vibori.in.ua/kandidaty/predvibornie-programy.html Чи воно офіційне, чи то так, понаписували аби-шо всім, крім "потрібного" кандидата?
Дата: Середа, 21.05.2014, 15:34:32 | Сообщение # 4
Генерал-лейтенант
А у нас про выборы можно и не думать. Практически все участки захвачены, сотрудники комиссий запуганы. Даже не знаю, как это все тут будет происходить. Если будет.
Юлія Володимирівна, очевидно зовсім не любить громадський транспорт. І машини, здається теж. Вона обожнює літаки! Навіть до Сум сьогодні полетіла літаком, як написав у себе в Фейсбуці її соратник – нардеп Олег Медуниця. Моя колега – допитливий і професійний розслідувач Катерина Каплюк з'ясувала, що в Суми Тимошенко полетіла літаком авіакомпанії "Урга". Цю інформацію, їй власне підтвердив сам Медуниця. Пікантна деталь: авіакомпанія "Урга" належить Едуарду Ставицькому – екс-міністру енергетики, одному з ключових членів Сім'ї Януковича. Ставицький брав участь в розкраданні багатьох українських надр і подарував Януковичу "Межигір'я". І це саме в нього вдома після втечі з України знайшли 42 кілограми золота і майже 5 мільйонів доларів – нещасні залишки, що Ставицькому, очевидно вже не влізали у валізи з награбованим. Головою наглядової ради авіакомпанії "Урга" досі є батько Ставицького – Анатолій Борисович. Відтак, у мене кілька питань до Тимошенко і її команди: 1. Чи було сплачено кошти за використання цього чартеру і скільки? 2. Якщо за використання літака авіакомпанії Ставицького сплачено гроші – це свідома дружня допомога бізнесу члена Сім'ї Януковича? Адже, послатися на те, що вони не знали чия фірма важкувато. "Урга" дуже відома серед любителів пересуватися літаками. 3. Якщо за використання літака гроші не сплачувалися, то що обіцяно навзаєм за цю недешеву "дружню" послугу? Останнє питання до міністра внутрішніх справ Авакова і в.о.Генпрокурора Махніцького. Якщо ми щодня від них чуємо про мільярдні суми крадіжок оточення Януковича, чому бізнес Сім'ї спокійно продовжує працювати і наповнювати кишеню своїх власників? А пані Тимошенко я б порадив в профілактичних цілях повернутися до Києва з Сум електричкою – там жорсткі сидіння, це дуже добре для її спини. І ще там прості щирі люди, які на відміну від її піарників, опустять Юлію Володимирівну з небес на землю. І прямому і в переносному сенсі. Изображение
Дата: Четвер, 22.05.2014, 05:28:17 | Сообщение # 7
Генералиссимус
Чорний піар руліт Дуже схоже на "заказуху". Тут немає ніякої сенсації. Росіяни кажуть: ворон ворону глаз не выклюет, у нас кажуть: рука руку миє. Нажаль це так Стосовно:
Цитатаrlepish ()
І ще там прості щирі люди, які на відміну від її піарників, опустять Юлію Володимирівну з небес на землю
то зовсім сумнівно
ПС Тимошенко, Порошенко, Тігібко... Всі вони вже достатньо "прославилися". Кожен по-своєму. А от реально вибирати-то і ні з кого...
Дата: Четвер, 22.05.2014, 08:06:30 | Сообщение # 8
Генералиссимус
rlepish, я всеж-таки почитав програми деяких кандидатів на http://vibori.in.ua/kandidaty/predvibornie-programy.html. Найперше, що мене зараз цікавить - як країна буде захищатись від зовнішнього агресора. На даний момент - Росії, надалі - іншого можливого. Цікавить також боротьба з корупцією та страшенна прірва між олігархією і переважною більшістю населення України.
Ітак, ось деякі цитати.
Анатолій Гриценко (читав першим, бо тіпа ж військовий і колишній міністр оборони):
Цитата
Я человек военный. А военные мародеров судят быстро и справедливо. Если чиновника поймают на взятке в 10 тысяч долларов - будет сидеть 15 лет. А следователь, прокурор или судья - пожизненно. С конфискацией имущества. И без права амнистии. Я внес такой закон, и он уже принят парламентом
Шось не чув я про такий закон, прийнятий парламентом
Цитата
В течение пяти лет мы не будем вступать ни в какие военно-политические союзы... Наша армия станет контрактной и будет надежно защищать народ. Наши солдаты будут профессионалами, будут иметь качественное образование и отличную физическую форму, современное оружие и достойное денежное довольствие
Пока всьо
...
Петро Порошенко (тіпа лідер рейтингів):
Цитата
Антикоррупционная люстрация судебных, правоохранительных, налоговых и таможенных органов. Установление публичного контроля за назначением и деятельностью судей и создание системы их автономного функционирования, независимого от законодательной и исполнительной ветвей власти.
Навряд чи судді можуть бути незалежні від законодавчої гілки влади. Вони шо, законів не будуть дотримуватись?
Цитата
Формирование профессионального корпуса государственных служащих, их социальная защита и усиление ответственности.
Вообще ніочьом.
Цитата
Осознание, что предлагать и давать взятку так же аморально, как еео требовать и брать. Утверждение в качестве своего рода национальной идеи нетерпимости к коррупции
Ідея - це зашибісь. Ідейних тільки шось мало. Батога б нам з початку
Цитата
В то же время, граждане Украины не смогут чувствовать себя в безопасности, пока мы не урегулируем наши отношения с Россией. Использую в полной мере весь свой дипломатический талант и политический опыт, чтобы обеспечить деескалацию конфликта, избежать войны и сохранить мир, найти приемлемые способы сотрудничества с Россией, прежде всего экономические
Да, дипломатією та своєю економікою ми їх задавимо, нєх. дєлать
...
Олег Тягнибок (так, заради інтересу):
Цитата
Ввести визовый режим с Россией и безвизовый режим с государствами ЕС. Требовать исключить Российскую Федерацию из всех международных организаций, принципы которых она нарушила. Выйти из членов и наблюдателей всех надгосударственных образований, где доминирует Москва, прежде всего СНГ. Требовать от государств, которые гарантировали безопасность и неприкосновенность границ Украины в обмен на отказ от ядерного оружия (Будапештский меморандум 1994 г.), эффективных, а не бумажных гарантий. Заключить двусторонние соглашения с США и Великобританией о немедленной военной помощи Украине в случае вооруженной агрессии
Так є ж уже Будапештський договір. Шось тільки не виконують ніх. Взагалі-то в програмі багато чого по мілітаризації країни: фінансування збройних сил на рівні 5% від ВВП, відновлення початкової військової підготовки у школах і таке інше...
Цитата
Ввести максимальные наказания за экономические преступления, коррупцию и нанесения убытков государству в особо крупных размерах. Бороться с выводом капиталов в оффшоры, в том числе путем пересмотра соглашений о избежании двойного налогообложения доходов и имущества. Принять антикоррупционный Закон о контроле не только доходов, но и расходов государственных чиновников и членов их семей. Ввести в уголовном законодательстве принцип "что, чем высшая государственная должность, тем выше уровень ответственности за совершенное преступление".
Дата: Четвер, 22.05.2014, 08:17:43 | Сообщение # 9
Генералиссимус
Дмитро Ярош (якшо одна візитка його такого переполоху наробила, то програму треба точно почитать ):
Цитата
Возобновления ядерного статуса Украины
Ну хоч один допетрав.
Цитата
Налаживание сотрудничества с США и Великобританией как гарантами безопасности и территориальной целостности Украины
Та сотруднічаєм же вроді Та й якшо буде статус ядерної держави, то нашо нам їх гарантії? Чи про статус то так, аби було?
Цитата
Обновление личного состава силовых органов
Згоден
Цитата
Создания муниципальной милиции и выборность шерифов
Було б непогано
Цитата
Люстрация и аттестация чиновников; Уменьшение втрое и упразднение работы государственного аппарата
Можно
Цитата
Уменьшение количества налогов до трех - с доходов физических лиц (10%), на прибыль (7%), на инвестиционную деятельность (5%)
А бюджет чим наповнювати?
Цитата
Увеличение наказания за коррупционные действия с пожизненным лишением права занимать государственные должности
Треба розділяти тут рівень корупції, шоб позбавляти пожизнєнно.
Цитата
Расширения полномочий местной власти; Введение принципа формирования бюджета «снизу вверх»; Отмены областных и районных государственных администраций, передача их полномочий исполнительным комитетам областных и районных советов;
Не вийде мабуть
Цитата
Оптимизация административно-территориального устройства страны путем укрупнения общин и их объединений
Таки хочуть, цуко, наш район розігнати. Хана райцентру
...
Ну, шо сказать? ХЗ. Якби голосувати за самі програми, то... ладно, не буду прізвище озвучувати. Але ж rlepish каже, шо їх (програми) всеодно ніхто не виконує
Дата: Четвер, 22.05.2014, 09:24:45 | Сообщение # 12
Генералиссимус
vorskla1968, так я примерно это же и написал. Зачем он тогда во втором же предложении пишет о гарантиях Англии и США, если у нас будет ядерный статус?
ПС я конечно не специалист, но по-моему ядерный статус - это ЕДИНСТВЕННЫЙ способ для Украины разговаривать со всем остальным миром с нормальной позиции, а не такой, как сейчас: то коленно-локтевой, то ещё какой ...
Валли, ну ты хоть обоснуй, шоли Неужели поэтому:
Цитата
если вы выберете меня президентом, то через два года я добровольно уйду в отставку
Дата: Четвер, 22.05.2014, 09:51:47 | Сообщение # 15
Генералиссимус
А то)....и он будет круче других)))).... Мое сердце занято....оно перекачивает кровь) Запомните - этот день обмену и возврату не подлежит. Уоррен Баффет